Drievliet

Hoog in de lucht
Grote mensen noemen Drievliet een familiepark. Het is een pretpark voor de hele familie waar heel veel te beleven valt. De lefgozers moeten maar meteen in de Piraat gaan. Dat is een schommelschip dat 26 meter hoog de lucht in kan. Een ander ding waar je kriebels van krijgt is de Kopermijn, een reusachtige achtbaan. Een mijnwagon rijdt je naar een 20 meter hoge mijnschacht om daarna met razende snelheid naar beneden te duiken door haarscherpe bochten en vrije vallen. Wedden dat je daarna nog een keer wil?

Waterspatten
Als je niet tegen water kunt moet je vooral niet op de Jungle River gaan, een wildwaterbaan waar je in een uitgeholde boomstam de kolkende rivier met watervallen overwint! Verboden voor bangeriken!

Shows
In het Drievliet Parktheater laat je je verrassen door grote magische trucs en veel clownerie tijdens de sensationele Family Magic Show. Voordat de show begint is er voor de kleinste bezoekers een poppentheater voorstelling en kun je je gratis laten schminken.

Nog meer pret
Voor de slappe lach moet je in de Lachgrot zijn. Bij de Jungle Show nemen dieren je mee in het avontuur en de mysteries van de jungle. In het filmkoepeltheater CineMagic wordt de film op een enorm scherm geprojecteerd. Een heel bijzondere filmervaring! Daarna weer lekker zwieren en zwaaien in de Zweefmolen en de antieke Carrousel. Of het park van bovenaf bekijken vanuit de Monorail en het kleurrijke Luchtballonnenrad.

Kapitein Sjhaak
Rond het schip van kapitein Sjhaak in het Piratendorp kan je lekker klauteren, glijen en waterpret maken. Wil je even uitrusten, maak dan een ritje over het park in de treinbaan Old '99. Zorg dat je er vroeg bent, want de dag is zó om in Drievliet!

 

 

Drie keer zo groot, drie keer zo veel pret!
Drievliet is drie keer zo groot geworden en heeft er leuke en spannende attracties bij gekregen. Deze attracties zijn in een thema geplaatst. Wat dacht je van het Boerderijthema, waar je rond kan rijden op een echte tractor in de Old McDonalds Tractorrit en mee kan zingen met de poppen- en dierenshow De Zingende Stal. In de Kakelcarrousel kan je meedraaien op een koe of varken om daarna naar beneden te roetsjen van de superglijbaan de Hooizolder.

In het Ruimtevaartthema ga je heerlijk over de kop in de spannende Space Loop en probeer je de adembenemende Star Dancer. Heb je ze allebei gedaan, probeer dan nog maar met beide benen op de grond te staan!

In het nieuwe Romeinse entreegebouw is een expositie over de Romeinse tijd. Het is een expositie speciaal voor en over kinderen, met leuke wetenswaardigheden. Op het Romeinse plein buiten zijn diverse leuke spelletjes op groot formaat geplaatst.


 


Drievliet
Jan Thijssenweg 16
Rijswijk
tel. 070-3999305

Openingstijden 2011
Klik hier voor de openingstijden van Drievliet.

Prijzen 2011
Kinderen en volwassenen 19,00 p.p.
Kinderen tot 1 meter lengte gratis
60+ op vertoon van pas 14,50 p.p.
Groepen v.a. 20 personen 14,50 p.p.
Op doordeweekse dagen in april en september zijn groepsreizen op afspraak mogelijk.

Bereikbaarheid
Per auto: A4 Amsterdam-Rotterdam, afslag Rijswijk/Ypenburg; parkeren
€ 4,50 per dag
Per trein: Den Haag-CS, tram 1, bus 21; Den Haag- HS, tram 10, bus 21
NS-station Den Haag HS, Rijswijk of Voorburg; tram 10-1 of bus 21
reisinfo OV 0900-9292